zelf uitlijnende draairollen

U bent hier

De oplossing voor draai en behandelingsproblemen met ronde vaten, zijn uniek ontwerp laat toe het werkstuk uit te lijnen zonder het manueel bijstellen. Het werkstuk blijft centraal tussen de draairollen liggen.

 

Model Capaciteit
RSPP40-60 10 ton
RSPP80-120 20 ton
RSPP120-180 40 ton
RSPP160-200 80 ton
RSPP200-200 125 ton
RSPP250-250 150 ton
RSPP300-300 300 ton

Rollenbanken zijn bedoeld voor het draaien van pijpen, tanks en dergelijke. Deze zijn er in twee verschillende uitvoeringen. Namelijk, voorzien van standaard wielen en voorzien van zelfinstellende wielen. De standaard uitvoering heeft twee banken, waarvan er één wordt aangedreven en de ander alleen meelopende wielen heeft. Via een controlepaneel en een afstandsbediening worden de rollenbanken aangestuurd. Het werkstuk kan nu links of rechts om draaien en eenvoudig in de juiste positie gebracht worden. De zelfinstellende uitvoering is economisch en praktisch. Dankzij het ontwerp is het voor de manipulator mogelijk om zichzelf aan te passen aan het werkstuk zonder handmatige instellingen.

In de buisverwerkende industrie, ketelbouw en apparatenbouw worden de units vaak ingezet om een werkstuk te kunnen roteren. Ze kunnen los gebruikt worden, maar ook in combinatie met andere manipulatoren zoals lasdraaitafels of laskolommen. De banken zijn er om de lasser te ondersteunen tijdens de laswerkzaamheden. De rollenbank zorgt ervoor dat het te lassen product gemakkelijk te draaien is en zo in een goede positie staat.

Rollenbanken worden gebruikt om de lasser te ondersteunen tijdens zijn of haar werkzaamheden. Daarnaast zorgen de banken ervoor dat het lasproces efficiënter en nauwkeuriger is. Bij Welding Company zijn diverse rollenbanken te koop.

Offerte aanvragen