TVC NFM2

U bent hier

NMF2
  • De NFM² is een compact toestel op batterijen die de stroom van het beschermgas heel nauwkeurig meet aan het lasmondstuk. De NFM² is beschikbaar als een standaard- of een geavanceerd model. 
  • Het meten van de gasstroom aan het mondstuk met behulp van de NFM² geeft de lasser een meting van de daadwerkelijk gebruikte gasstroom. De unit heeft een vaste inlaat- of een verlengingspijp voor gebruik op robots en geautomatiseerde machines waarbij het mondstuk moeilijk te bereiken is.
  • De NFM² kan de spuitmondstroming meten tot 100 liter / min (212 cfh) en is nauwkeurig voor gebruik op alle beschermgassen en gasmengsels. De juiste gasmengeling kan door de gebruiker worden geselecteerd uit de voorgeprogrammeerde lijst van negen van de meest populaire gasmengsels. Aangepaste en speciale gasmengsels kunnen in de fabriek worden ingesteld.
  • Gemakkelijk af te lezen, verlicht, kleurendisplay geeft duidelijke indicaties van gasstroom bij slechte lichtomstandigheden en geeft de piekgasstroom weer voor analyse van het gebruik van gas. De NFM² zal bevestigen dat het gasverbruik in overeenstemming is met de lasprocedure en zal het verspillen van gas aanzienlijk verminderen.
  • De optionele gegevensregistratiefunctie (alleen geavanceerde eenheid) registreert stroomresultaten en golfgegevens in het interne geheugen van de NFM². De opgenomen gegevens worden gedownload via een USB-aansluiting voor directe import in de meegeleverde gegevensweergave- en rapportagesoftware.
  • De NFM²-uitgang kan rechtstreeks worden aangesloten op elk TVC-bereik van ALX- en ALXII-lasgegevensregistratiesystemen, waardoor de gemeten gasstroom permanent wordt geregistreerd. De unit wordt geleverd met een selectie van flexibele spuitmonden voor alle populaire lastoortsen, plus een robuuste draagtas, handleiding, PSU / batterijlader en 12 maanden kalibratiecertificering herleidbaar tot het nationale fysische laboratorium.

De NFM² is beschikbaar in standaard- of geavanceerde model

Standaard Model NFM² Geavanceerd model NFM²
Vanuit de fabriek ingesteld in metrische of imperiale eenheden. Vanuit de fabriek ingesteld in metrische of imperiale eenheden
Kleurenscherm. Data log mogelijkheden
Negen selecteerbare gasmengsels -
fabriek programmeerbaar voor speciale / speciale gasmengsels.
Kleurenscherm.
Multifunctionele connector
(Opladen en uitvoeren naar ALX / ALXII lasdatalogger).
Multifunctionele connector
(Opladen en uitvoeren naar ALX / ALXII lasdatalogger).
  Multifunctionele connector
(Opladen en uitvoeren naar ALX / ALXII lasdatalogger).

.

 

 

 

BijlageGrootte
964.32 KB
Offerte aanvragen