Plymovent Push-Pull

U bent hier

Heeft uw werkplaats last van een lasrookdeken die zich ophoopt boven het metaalverwerkingsgebied? Als dat het geval is, dan hebben wij een oplossing die een einde maakt aan deze deken die boven de werkvloer hangt. Een oplossing die zich heeft bewezen in de praktijk. Onze Push-Pull systemen zijn effectieve systemen die overal ter wereld zijn geïnstalleerd in geavanceerde fabricagefaciliteiten. Push-Pull systemen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan uw werkplaats doordat deze systemen u en uw werknemers een omgeving bieden die schoner, gezonder en veiliger is.

Oplossingen voor diverse werkplaatsindelingen

Door in uw werkplaats een Push-Pull systeem te installeren, creëert u niet alleen een omgeving die schoner en veiliger is, maar bespaart u ook op de kosten. Aangezien het een modulair systeem is, hoeft de werkplaats als geheel niet te worden veranderd; specifieke werkzones kunnen worden aangewezen voor nieuwe ventilatie.

Het juiste systeem ontwerpen voor uw werkplaats

Om een effectief Push-Pull systeem te kunnen installeren dat tegemoetkomt aan uw behoeftes, moet een grondig onderzoek worden uitgevoerd van de werkplaatsindeling en de werkzaamheden die daar plaatsvinden, en moet worden bepaald welke waarde aan de diverse aspecten moet worden toegekend. Dit onderzoek omvat parameters zoals: toepassings/fabricageprocessen, operatorprocedures, bestaande ventilatie en luchtbewegingen, algeheel volume en algemene constructies van de werkplaats en obstructies.

Kenmerken

  • Geluidsarm
  • Lage eigendomskosten
  • Minder fijnstof
  • Gecontroleerde prestatie
  • Energiebesparingen

 Geschikt voor

  • Fabriekshallen
BijlageGrootte
1.63 MB
Offerte aanvragen