Plymovent DraftMax

U bent hier

Beschrijving

Veiligheid

De geïntegreerde vonkenvanger voorkomt dat vonken de filterpatronen bereiken. De vonkenvanger wordt onder het werkoppervlak van de afzuigtafel geplaatst, zodat de werkplek veilig is.

Onderhoudsvriendelijk

Onderhoud kan worden uitgevoerd vanaf de voorzijde van de afzuigtafel. Dit maakt het gemakkelijk om filters te vervangen en de stofton te legen. Filtratie vindt plaats via twee ovalen filterpatronen met een totale filteroppervlakte van 52 m2. De filterpatronen bestrijken een grote filteroppervlakte, wat resulteert in een langere filterstandtijd. Dit betekent minder onderhoud en lagere algehele operationele kosten.

Plug & play-modellen

  • DraftMax Basic is een werkbank die wordt aanbevolen voor lichte tot middelzware las- en slijpwerkzaamheden. Met de grote filteroppervlakte is de efficiency van het filter hoog en zijn de operationele kosten laag.
  • DraftMax Ultra is een werkbank die uitgerust is met een zelfreinigend filtersysteem. Het effectieve reinigingssysteem zorgt voor een constante en hoge efficiency van het filter. Reiniging van de filterpatronen vindt achtereenvolgens plaats en moet handmatig worden uitgevoerd. Deze unit wordt aanbevolen voor intensief gebruik. Daarnaast wordt de reiniging automatisch gestart zodra de ventilator wordt uitgeschakeld. Dit product biedt ook de mogelijkheid voor gebruik van een automatische start/stop waardoor de unit nóg gemakkelijker te bedienen is.

Geschikt voor

  • Kleine werkplaatsen
  • Lasscholen
BijlageGrootte
1.17 MB
Offerte aanvragen