Multivision C'air II lashelm met filter

U bent hier

air.png

De Multi C'air II filtert gassen, dampen en stofdeeltjes die vrijkomen tijdens het lasproces en voorziet de lasser van de hoognodige verse lucht. Door het gebruik van verschillende filters is de Multi C'air II geschikt voor de meeste lasprocessen. De luchtstroom naar de lashelm wordt volledig elektronisch geregeld hierdoor heeft de capaciteit van de accu en de vervuiling in het filter geen invloed op de luchtstroom en blijft deze altijd constant. De constante luchtstroom zorgt tevens voor koeling in de lashelm en voor extra comfort in hete omstandigheden kan de luchttoevoer worden verhoogd van 160 l/min naar 200 l/min.
Mocht de capaciteit van de accu te laag worden of het filter vol raken dan wordt de lasser niet alleen gewaarschuwd door een akoestisch signaal maar tevens door een trilsignaal. Dit voorkomt dat bij veel omgevingslawaai de lasser de verminderde luchtfiltering niet opmerkt.

De Multi C'air II is met een gewicht van slechts 1350 gram (incl. deeltjesfilter en accu) één van de lichtste motorunits op de markt. Samen met de lendensteun die zich perfect naar het lichaam vormt zorgt dit voor een zeer hoog draagcomfort. De Multi C'air II wordt geleverd inclusief een verwisselbare li-ion accu met een capaciteit van 8 uur, een luchttoevoerslang uitgerust met een vlambestendige beschermhoes, een acculader, een flowmeter en twee deeltjesfilters. De Multi C'air II voldoet ruimschoots aan de norm EN 12941.

 

Offerte aanvragen