Promo maart - april

U bent hier

promo 3-luik maart april 2020 Jasic_4.jpg

Promo van de maand Maart en April 2020

De Jasic MIG 350 Puls is uitgerust met krachtige IGBT-componenten, digitale meters en multi-procesmogelijkheden bieden uitstekende las kenmerken en robuuste, betrouwbare prestaties.
Deze driefasige inverter biedt synergische curven voor gebruikelijke materialen en draden.
De machine heeft ook zelfdetecterende beveiligingssystemen dat zorgt voor extreme betrouwbaarheid.

Bestel Pro Mig 350P MULTI

De JASIC TIG 200P AC/DC mini is een technologisch geavanceerde enkelfasige las inverter met een ultra-draagbare oplossing.
Het innovatieve en gebruiksvriendelijke bedieningspaneel biedt een digitale las cyclus, lasmodi en een programmageheugenfunctie om verschillende lasparameters in op te slaan.
De uitstekende technische kenmerken van de TIG 200 AC/DC maakt dit toestel een ideale keuze voor professioneel gekwalificeerde TIG-lassers die hoge nauwkeurige en betrouwbare prestaties vereisen.

Bestel Pro Tig 200P AC/DC

De Jasic pro TIG 315 Pulse AC / DC-lasinverter is een technologisch geavanceerde driefasige MultiWave stroombron die geschikt is voor middelgrote tot hoge productiesycli.
Het innovatieve en gebruiksvriendelijke digitale paneel biedt volledige controle over de lasparameters.
De uitstekende technische eigenschappen van de TIG 315 AC / DC maken het een ideale keuze voor professioneel geschoolde TIG-lassers die nauwkeurige controle en betrouwbare prestaties vereisen.

Bestel Pro Tig 315P AC/DC