K-TIG las systeem

U bent hier

K-TIG

Stel je een TIG las systeem voor dat traditionele lassnelheden laat wankelen, geen toevoegmateriaal of lasnaad voorbereiding tot 16mm dikte in Titanium en de verbruiksgoederen tot een fractie van de kosten reduceert. Stel je voor dat dit systeem volledig geautomatiseerd is, voor een perfecte las zorgt en van superieure kwaliteit is, en dit met een minimale gebruikservaring. Stop de verbeelding K- TIG is een commerciële realiteit nu! Vraag nog vandaag een demonstratie om u te laten kennismaken met deze revolutionaire technologie.

Hoe K-TIG-lassen werkt

Het K-TIG-proces levert voordelen op die eerder haalbaar waren met alleen hoogwaardig laser-, hybride laser- of elektronenbundellassen.
Dit eenvoudige proces maakt geautomatiseerd dieplassen van hoge kwaliteit toegankelijk voor elke kleine tot middelgrote ondernemer.

Deze gepatenteerde technologie is gebaseerd op een uitgebreide, wetenschappelijke studie van het gaswolfraamboogproces en is het resultaat van vele innovaties met betrekking tot boogkarakteristieken, laspoolstabilisatie, warmteafvoer en procesefficiëntie. Het K-TIG-proces is goed geschikt voor materialen met lagere geleidbaarheid, zoals roestvrij staal, nikkellegeringen, titaniumlegeringen en zelfs de meeste corrosiebestendige en exotische materialen.

De voordelen van het K-TIG-systeem

Verbeterde snelheid en productiviteit
Minder gas- en stroomverbruik
Spectalculaire vermindering van de totale kosten
Vereenvoudigde / geen randvoorbereiding
Eliminatie van vulmateriaalbehoeften
Medewerkers kunnen nu in een veilige, schone en vochtarme omgeving werken

Lees meer op de website van de producent (Engels)

Offerte aanvragen

 

BijlageGrootte
7.01 MB